Hoe de app útPost (opnieuw) te installeren en te gebruiken?

Ben je ook 1 van die ruim 800 gebruikers die blij is met deze actie? Of wil je de app voor het eerst installeren?

Dan moet je het volgende doen:

Als je de útPost al geïnstalleerd had verwijder eerst de oude app útPost. Als dat een probleem is dan laat je de oude app gewoon staan. Verwijderen kan door op je apparaat (niet in de app store!) te zoeken naar je geïnstalleerde apps en daar op Verwijderen te klikken.

Voor installeren ga je naar de App Store en zoek je naar de app met de naam Socie. Na installeren open je die en kies je die direct ‘ik heb deze app al eerder gebruikt’. Vul je e-mailadres in en je wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer dan vraag je om een nieuwe. Als het goed is ben je nu weer gewoon terug in de gratis versie van útPost.

Je wilt nu ook een gebruiker worden? Dan moet jij het volgende doen:

Ga naar de App Store en zoek daar naar de app met de naam Socie en installeer die. Open daarna de app en kies ‘IK BEN NIEUW HIER’. Vul je e-mailadres in, kies je wachtwoord en plaats de gevraagde vink. Vervolgens bevestig je door te klikken op de link in de mail die naar je is gestuurd.

In de app kom je dan in een zoekscherm. Met het aanklikken van het vergrootglas kan je zoeken in publieke deelnemers door namen in te typen. Je zoekt daar dan naar útPost. Wel even opletten, zoek echt met de ‘ ú ‘, anders komt ‘útPost’ niet naar voren. Dan aanklikken en beginnen.

Algemeen voor de gebruikers

Het zal niemand ontgaan zijn dat er rond privacy op internet veel aan de hand is. Facebook is daardoor behoorlijk anders gaan werken. De gevolgen hiervan zijn in de app duidelijk zichtbaar. Wel gebleven is een snelle toegang naar specifieke Facebook-pagina’s. Wanneer je op een dergelijke link klikt komen deze in beeld. Als wordt voldaan aan de vraag om in te loggen op Facebook, komt de informatie op die pagina’s beschikbaar.

Een andere optie is er ook. Je kunt voor je eigen vereniging of organisatie een communicatiekanaal inrichten. Wanneer je het menu kiest en dan op de (plek voor een) afbeelding linksboven klikt dan kom je bij persoonlijke instellingen. Daar kan je door te klikken op ‘MIJN LIDMAATSCHAPPEN’ en rechtsboven de + gaan zoeken naar meer publieke deelnemers en die aan je account koppelen. Bijvoorbeeld heeft GKv Buitenpost een proef gedaan en is daar te vinden, maar je zult zien dat die gesloten is en een uitnodiging is vereist. Aanmaken van een eigen communicatiekanaal kan via https://www.socie.nl/ en daar klikken op [Meteen beginnen].