De nieuwe Omrin Afvalapp is nu beschikbaar!

Alle afvalzaken op een rij in één app. Dat is wat de nieuwe Omrin Afvalapp biedt. Om burgers nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van afval, is samen met elf Friese gemeenten de nieuwe afvalapp ontwikkeld.

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App-en Play Stores en biedt veel handige functies zoals een reminder voor het legen van containers, een overzichtelijke scheidingswijzer, het aanvragen van een milieupas en het aanmelden van grof vuil om opgehaald te worden. Ook zijn de locaties van textiel en glascontainers handig en snel terug te vinden.

Download de app voor iOS of Android De nieuwe Afvalapp is gratis beschikbaar in de App Store of Play Store. Zoek op ‘Omrin Afvalapp’ en download de app. De gebruikers van de oude Afvalapp hoeven alleen de update van die app uit te voeren.

De nieuwe Omrin Afvalapp is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Achtkarspelen, Ameland, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Waadhoeke en Weststellingwerf.